Bemutatkozunk
14907
page-template-default,page,page-id-14907,bridge-core-1.0.4,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Bemutatkozunk

Üzleti filozófiánk alapelvei a korrekt, tisztességes munkavégzés, munkatársaink készséges hozzáállása, illetve a gyors, rugalmas és hatékony problémamegoldások. Megrendelőinket kedvező árainkkal, rugalmas fizetési hatásidőkkel ( 8-30 napig ), a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálásával tartjuk meg.

 

Vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk magántőkéből, családi vállalkozásként és azóta is ebben a formában működik töretlenül.

 

Vállalkozásunk fő profilja acél kereskedelem amely termékcsoportot folyamatosan bővítjük a vevői igényeknek megfelelően. Az acél kereskedelmet a piaci igényekhez igazítva kibővítettük szolgáltatás nyújtásával is melyen belül méretre vágást, élhajlítást, lakatos munkát és kiszállítást is vállalunk.

 

Telephelyünk Hódmezővásárhely Bajcsy Zs.E. u.70 alatt a volt „ Mérlegygár” területén található.

 

Jelenleg 2500 m2 fedett raktárral-ebből 1000 m2 daruzott- és kb 2000 m2 szabad területtel rendelkezünk.

 

Raktárkészletünket partnereink igényei alapján alakítjuk ki – jelenleg 1400-1500 féle árucikk található folyamatosan raktáron- törekszünk a termékek állandó készleten tartására.

 

Társaságunk az elmúlt 27 évben folyamatosan fejlődött árukészletünk Hódmezővásárhelyen és közvetlen vonzáskörzetében a legnagyobb, termékeink 90%-át fedett raktárból korszerű gépi rakodással mennyiséghez kapcsolt %-os engedménnyel értékesítjük.

 

Arra törekszünk, hogy vevőink minden acélipari terméket jó feltételek mellett nálunk szerezzék be.

iroda
tatgonca

Szolgáltatásaink színvonalának emelése érdekében pályázat útján telepítésre került egy BAYKAL MGH3113 típusú gépi lemezolló és egy szintén BAYKAL típusú APHS31240 Compact CNC vezérlésű él hajlító.

A több mint 27 éves tapasztalat, a velünk együttműködő partnereinkkel kialakított szakember gárda, valamint megbízható gépparkunk, arra köteleznek bennünket, hogy az Önök megbízható partnerei legyünk.

 

Örömmel vállalkozunk megrendelések teljesítésére az Önök igényei szerint.

Ennek a fejlesztésnek köszönhetően tőlünk méretre vágva kaphatja meg az eddig táblában vásárolt alapanyagot mellyel:

  • megtakaríthatja a darabolási fázist
  • nem kell darabolási selejttel és véghulladékkal számolnia
  • termelésben jelentkező hirtelen kapacitásigény növekedést lefedjük
  • gyorsabb, hatékonyabb, így akár a szállítás is olcsóbb lehet